Contact

Fotografii windsor-castle

Windsor Castle din Anglia este cel mai mare castel locuit din lume. Este, de asemenea, castelul care a fost cel mai lung timp locuit din lume, fiind singurul castel medieval care a fost locuit continuu din Evul Mediu pana in prezent.

Cu o suprafata la sol de 45 000 mp, Windsor Castle apartine Reginei Angliei, facand parte din cele trei resedinte oficiale, alaturi de Buckingham Palace din Londra si Holyrood Palace din Edinburgh, in Windsor Castle Regina petrecandu-si aproape fiecare weekend.

Construit in perioada 1070-1080 de catre William Cuceritorul (care a domnit intre anii 1066-1087), avand initial un rol defensiv, Windsor Castle a devenit curand resedinta regala, Regele Henry I locuind aici incepand cu anii 1110, iar fiul sau Regele Henry II transformand castelul intr-un complex cu multe cladiri rezidentiale, imbunatatit si completat ulterior de catre Regele Henry III, incepand cu anul 1227 si Regele Edward III, un secol mai tarziu, incepand cu anii 1350.

Aproape toti regii si reginele Angliei au avut o influenta asupra Castelului Windsor, adaugand noi anexe in timp de pace si fortificandu-l in timp de razboi, imbunatatindu-l si decorandu-l cu opere de arta si tablouri ale celor mai valorosi pictori.

Contact

lauragalea.art@gmail.com

Nume*:
E-mail*:
Telefon*:
Mesaj*: