Contact

Fotografii hong-kong

Hong Kong este unul dintre marile orase ale lumii si unul dintre cele mai mari porturi din lume. Orizontul orasului cu multitudinea de zgarie-nori stralucitori este celebru in toata lumea.

Aici se afla unele dintre cele mai inalte cladiri din lume, precum si aeroportul cu cel mai mare trafic din Asia, pistele lui fiind construite pe mare. De asemenea, traficul maritim este atat de aglomerat, incat se spune ca apele golfului au permanent valuri, chiar daca nu adie deloc vantul.

Insula Hong Kong era cedata prima data britanicilor in anul 1842, in urma primului razboi al opiumului, iar in anul 1898 Marea Britanie obtinea de la China concesionarea pentru o perioada de 99 de ani. In anul 1997, dominatia engleza asupra orasului a incetat, acesta revenind Chinei.

In acest oras fabulos, Occidentul si Orientul se impletesc intr-o armonie deplina, ca nicaieri in alta parte, pana si arhitectura moderna a zgarie-norilor aducand un omagiu vechilor traditii fengshui.

Hong Kong este unul dintre cele mai frumoase orase din lume, un oras absolut spectaculos, cu un farmec aparte, care imbina cu naturalete modernismul cu traditiile si atmosfera asiatica.

Contact

lauragalea.art@gmail.com

Nume*:
E-mail*:
Telefon*:
Mesaj*: