Contact

Fotografii abu-dhabi

Situat pe o insula in Golful Persic, Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite. A fost declarat in multe randuri drept cel mai bogat oras din lume.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de petrol, Abu Dhabi si-a diversificat in ultimii ani economia, dezvoltand in special domeniul serviciilor financiare, investitiile imobiliare si turismul.

Abu Dhabi are o arhitectura atat in stil traditional, cat si modern, iar printre cladirile sale remarcabile se afla Hotelul Emirates Palace, al doilea in lume ca si cost de constructie. Cu decoratiuni si placari in marmura si foita de aur, hotelul este inconjurat de o gradina de 85 de hectare, la care se adauga o plaja privata cu o lungime de aproape un kilometru si jumatate. Hotelul a devenit cunoscut in intreaga lume in decembrie 2010, cand aici s-a impodobit cel mai scump brad de Craciun din lume, evaluat la o suma de peste 11 milioane dolari.

De asemenea, printre cladirile emblematice se afla Marea Moschee a Seicului Zayed, cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite si a opta din lume.

(vezi Marea Moschee a Seicului Zayed)

Contact

lauragalea.art@gmail.com

Nume*:
E-mail*:
Telefon*:
Mesaj*: