Pasionata de arta, istorie, religii, filozofie, literatura, cu o cultura deosebita in aceste domenii si o pasiune aparte pentru lumea antica.

Posesoare a unei frumoase colectii de arta veche africana (pe care am si avut ocazia s-o admiram cand a fost invitata s-o expuna la Muzeul National al Colectiilor de Arta), fiind una dintre cele mai bune cunoscatoare ale artei africane negre. Autoare a unor creatii artistice spectaculoase.

Cu studii de arte plastice, ea imbina inspirat talentul in arta culorilor si a formelor cu talentul literar si cunostintele istorice.

La toate acestea, se adauga un traseu personal absolut inedit. O copilarie asiatica, intr-un arhipelag exotic, o adolescenta americana si europeana, o tinerete nord-africana si europeana; o viata construita pe patru continente, in zone atat de diferite ca si cultura, civilizatie si religie.

Traind pe patru continente si in acelasi timp calatorind mereu catre noi provocari, a adunat o bogatie impresionanta de destinatii.

Drumul ei a mers in primul rand pe urmele civilizatiilor vechi, printre ruinele si vestigiile culturale si religioase ale umanitatii si, nu in ultimul rand, catre frumusetea absoluta a naturii.

Ceea ce ne prezinta aici sunt mici franturi din doar cateva dintre calatoriile ei remarcabile.

Editorul.

Contact

lauragalea.art@gmail.com

Nume*:
E-mail*:
Telefon*:
Mesaj*: