Strict Standards: array_walk_recursive() expects parameter 2 to be a valid callback, non-static method sql::realEscape() should not be called statically in /home/indigo13/public_html/lauragalea.ro/continut/php/generale/securizare.php on line 7
Opinii despre Laura Galea o persoana fascinanta, plina de mister, Laura este de o mare frumusete atat interioara, cat si exterioara
Contact

Opinii arte plastice

"O persoana fascinanta, plina de mister, Laura este de o mare frumusete atat interioara, cat si exterioara. Dialogul cu ea este o adevarata placere si o descoperire permanenta."

"Este uimitor sa gasesti o asemenea experienta si profunzime la cineva atat de tanar. Este o persoana de o mare sensibilitate, foarte interesanta si foarte frumoasa din toate punctele de vedere."

"Cunoscand-o de multi ani, stiu ca LAURA inseamna Generozitate! Un om generos inseamna ca a inteles din parcursul vietii lui cat de mult inseamna Celalalt! Cati astfel de oameni ati avut sansa sa intalniti in viata voastra?
Asadar, daca nu aveti o LAURA prin casa, sigur va lipseste!"

Adrian Berinde, pictor, compozitor, poet, interpret, regizor
(www.adrianberinde.ro)

"Cand cuprind cu gandul aceasta fiinta minunata, ma transport in lumea in care mi-ar placea sa traiesc, cu oameni frumosi, destepti, corecti, talentati, verticali si veseli... Laura este prototipul omului care ar trebui sa stapaneasca acest pamant...
Fericiti parintii care au adus-o pe lume, fericiti cei care stau in preajma ei, fericit cel care i-a daruit inima, fericit sunt eu, pentru ca ma numar printre prietenii ei!"

Walter Dionisie, compozitor
(www.walterdionisie.com)

"Intr-o lume din ce in ce mai gri si mai uniforma, Laura aduce culoarea si spiritul. Aduce bucuria si caldura umana."

"Intotdeauna am apreciat ca Laura are ceva aristocratic si-mi aminteste de Lady Diana. Pentru mine, ea este Lady Laura si asa imi place s-o numesc."

Savel Stiopul, regizor

Contact

lauragalea.art@gmail.com

Nume*:
E-mail*:
Telefon*:
Mesaj*: